Așa arată automobilul Apple, conform patentelor depuse de americani

Automobilul Apple autoexpert.ro

Dacă americanii nu o fac, ne arată alții cum va arăta automobilul Apple. Ținând cont de schițele depuse la Oficiul de Brevete, Vanarama a realizat câteva desene. Acestea sunt extraordinar de detaliate și prezintă mașina într-o formă apropiată de cea de producție.

Știm deja că cei mai mari producători de telefoane mobile cochetează cu ideea de a produce mașini. Huawei ar putea dezvolta în secret un automobil electric, pe care l-ar putea produce în curând. Xiaomi deja a confirmat dezvoltarea proriului model electric de mașină, începând cu 2024. Iar Sony a prezentat Vision-S, un model electric pe care, spun ei, nu intenționează să-l producă în serie. Foxconn, compania care produce telefoane pentru Apple, deja a prezentat o gamă de trei vehicule electrice pe care urmează să o producă.

Automobilul Apple autoexpert.ro

Și am ajuns la Apple. Americanii au negociat cu Hyundai pentru a produce automobilul Apple, dar negocierile nu s-au finalizat cu succes. Apoi, au anunțat că vor folosi baterii CATL pentru acesta, semn că negocierile cu alți furnizori de componente sunt în toi. În plus, au recrutat și o echipă de specialiști, în frunte cu un inginer de la BMW, specializat în proiectarea vehiculelor electrice.

Cum va arăta automobilul Apple

În sfârșit, avem câteva imagini concrete. Vanarama, un broker de asigurări britanic, a pornit de la schițele atașate cererii de brevet și a desenat, cu detalii incredibile, viitorul model. La exterior, se remarcă consola spate ascendentă, care promite un unghi de degajare mare. Și garda la sol pare de crossover, deci, probabil și unghiul de atac impresionant. Apoi, suprafața vitrată este remarcabilă, întreg plafonul fiind vitrat. Se pare că montanții parbrizului sunt foarte subțiri, în timp ce stâlpii centrali nu există. Jantele sunt pline, simple, fără artificii.

Podeaua este complet plată, iar în spate sunt două scaune individuale, separate de o consolă centrală minimalistă. Întreg bordul este alcătuit din alăturarea unor ecrane aflate sub aceeași sticlă. Volanul este, în esență, o manșă.

via vanarama

Adaugati comentariu