Ce vedem la Salonul Auto de la Paris. Toate premierele

Salonul Auto de la Paris

Nouă brand-uri importante vor lipsi de la Salonul Auto de la Paris, dar cine vine totuși la toamnă, în Franța? Porsche, Audi și BMW și-au confirmat prezența la Centrul Expozițional Porte de Versailles.

Audi pregătește noul Q3 pentru evenimentul de la Paris. La standul constructorului din Ingolstadt, îi va ține companie SUV-ul electric Audi e-tron. Tot acolo poate ajunge SUV-ul de clasă mare, Q8, surprins recent în teste.

Salonul Auto de la Paris (2)

Porsche anunță prezența noului 911, în timp ce BMW are planuri mari cu al său roadster Z4. Sunt șanse mari să ajungă la Paris și noul BMW Seria 3, dar și o versiune preliminară a SUV-ului X8.

Alpine ar putea prezenta un SUV la salonul care își deschide porțile o dată la doi ani.

Salonul Auto de la Paris Alpine SUV

Peugeot aduce noul mini 208, dar intenționează să urce pe scena de acasă și versiunea break a lui 508, la care lucrează inginerii francezi, la această oră.

Salonul Auto de la Paris (1)

Citroen le propune celor care trec pragul salonului noul și extravagantul său C5 Aircross, dar și un concept inovator despre care nu a dezvăluit detalii.

La Paris, Renault vine cu cea de-a cincea generație a lui Renault Clio.

Skoda a pregătit versiunea facelift a limuzinei Superb.

Salonul Auto de la Paris (3)

Ruda de grup din Spania, SEAT, îl îmbrăcă în haine de gală la Paris pe SUV-ul său cu 7 locuri, Tarraco.

Constructorul premium Mercedes ar putea prezenta noua generație a compactei Clasei B, dar și SUV-ul GLC Fuel Cell este pe listă.

Vine și Kia cu al său Niro EV, dezvăluit luna aceasta în Coreea de Sud.

Salonul Auto de la Paris se desfășoară în perioada 2 – 14 octombrie, iar publicul va avea acces la standurile producătorilor auto începând cu 4 octombrie. Centrul Expozițional Porte de Versailles va fi deschis zilnic de la 10:00 la 20:00, iar joi și vineri va rămâne deschis până la ora 22:00. Cei pasionați de mașini își pot achiziționa biletele începând cu luna aprilie. Adulții vor plăti 16 euro pentru un bilet de acces, tinerii între 10 și 25 de ani vor plăti 9 euro, iar copiii sub 10 ani au acces liber.

Adaugati comentariu